Met somer wat uiteindelik aangebreek het en die dae wat redelik na normaal kon terugkeer, kan ons nie help om glimlagte op ons gesigte te hê en uit te sien na die laaste deel van die jaar nie. Vooruitsigte van vakansie en ‘n welverdiende blaaskans is die motivering wat ons nodig het om die jaar goed af te sluit.

The annual De Hoop Primary School Golf Fund Raising event at Strand Golf Club was the perfect opportunity to blow off some steam while complying with COVID-19’s rule of social distancing. Being out in the open air, was just the right medication to relieve the stresses of 2020. De Hoop’s golf event is one HVM would not miss for anything. The HVM team had tons of fun in the summer sun, with some of the team members trying to hit a ball or two. The photos speak for themselves what a fun day it was for all.

Dit is met ‘n swaar hart wat ons twee van ons HVM lede groet aan die einde van die jaar, Chantelle Minnaar en Jessica Beal-Preston. ‘n Spesiale dankie aan Chantelle vir haar diens die laaste 3 jaar. Ons wens julle alle voorspoed toe met julle nuwe avontuur.

We are proud to announce that from 1 December 2020 a new Audit Senior, Nirvard Alberts, will join the HVM team. Welcome Nirvard! We look forward to the new journey.

HVM kliënt, Abri Du Plessis en vriende, het 14 November aan die Rooibos2Muisbos bergfiets byeenkoms deelgeneem. Die roete bestaan uit 107km vanaf Bergendal plaas, Citrusdal tot Lambertsbaai. Baie geluk aan al drie vir hul deelname. Ons sien uit na nog pragtige foto’s van julle volgende uipaging!

As a busy and disruptive 2020 year comes to an end we push through the final leg of the year and look forward to a well-deserved break. We at HVM wish all our clients and their families a blessed festive season and a Happy New Year.

Receive newsletter